Sapiens. Scurta istorie a omenirii PDF de Yuval Noah Harari

Coperta Carte Sapiens. Scurta istorie a omenirii

Vrei sa citesti cartea Sapiens. Scurta istorie a omenirii scrisa de celebrul autor Yuval Noah Harari? Cartile editurii Polirom care fac parte din categoria Istorie > Epoci istorice pot fi citite apasa pe butonul de mai jos:

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Rezumat Sapiens. Scurta istorie a omenirii scrisa de Yuval Noah Harari si publicata de Yuval Noah Harari

Publicata initial in Israel in 2011, Sapiens a devenit rapid bestseller international, fiind tradusa in peste patruzeci de limbi.   Acum 100.000 de ani, pe pamint existau cel putin sase specii de oameni. Astazi exista una singura: noi, Homo sapiens. Ce s-a intimplat cu celelalte? Si cum am ajuns sa fim stapinii planetei? De la inceputurile speciei noastre si rolul pe care l-a jucat in ecosistemul global pana in modernitate, Sapiens imbina i…

Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul unui reader. Iti recomandam sa downloadezi programul Acrobat Reader de pe site-ul lor oficial. Acceseaza link-ul Download Acrobat Reader si descarca-l pe telefon sau PC. Acest site incurajeaza cumpararea cartilor. Alege sa cumperi cartea Sapiens. Scurta istorie a omenirii si nu sa o descarci ilegal. Pretul ei este prea mic ca sa pierzi timpul cautand varianta piratata. Daca totusi vrei sa o citesti in format PDF, o gasesti pe librariile online sau pe librariile iOS sau Android.

Intrebari frecvente

Cine a scris cartea Sapiens. Scurta istorie a omenirii?

Cartea Sapiens. Scurta istorie a omenirii este scrisa de autorul Yuval Noah Harari.

In ce format este disponibila cartea Sapiens. Scurta istorie a omenirii?

Cartea Sapiens. Scurta istorie a omenirii este disponibila atat in format fizic cat si in format digital. O poti descarca direct pe telefonul tau sau pe PC.