Cartea Intelepciunii PDF de Sanctitatea Sa Dalai Lama

Coperta Carte Cartea Intelepciunii

Vrei sa citesti cartea Cartea Intelepciunii scrisa de celebrul autor Sanctitatea Sa Dalai Lama? Cartile editurii Curtea Veche care fac parte din categoria Self Help > Dezvoltare personala pot fi citite apasa pe butonul de mai jos:

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Rezumat Cartea Intelepciunii scrisa de Sanctitatea Sa Dalai Lama si publicata de Sanctitatea Sa Dalai Lama

Orice om nazuieste sa aiba parte in viata de iubire, de intelegere si de compasiune. Mai mult, isi doreste sa inteleaga natura umana – cine este el, cine sunt ceilalti? Sfintia Sa Dalai Lama, liderul spiritual al poporului tibetan, ofera fiecaruia dintre noi un sfat de care, cu siguranta, avem nevoie. E undeva scris in aceasta cartulie. Trebuie doar cautat cu atentie. Esentele tari se tin in sticlute mici. Asa si mesajele intelepte. Le gasesti in paginile unei carticele pe care o poti lu…

Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul unui reader. Iti recomandam sa downloadezi programul Acrobat Reader de pe site-ul lor oficial. Acceseaza link-ul Download Acrobat Reader si descarca-l pe telefon sau PC. Acest site incurajeaza cumpararea cartilor. Alege sa cumperi cartea Cartea Intelepciunii si nu sa o descarci ilegal. Pretul ei este prea mic ca sa pierzi timpul cautand varianta piratata. Daca totusi vrei sa o citesti in format PDF, o gasesti pe librariile online sau pe librariile iOS sau Android.

Intrebari frecvente

Cine a scris cartea Cartea Intelepciunii?

Cartea Cartea Intelepciunii este scrisa de autorul Sanctitatea Sa Dalai Lama.

In ce format este disponibila cartea Cartea Intelepciunii?

Cartea Cartea Intelepciunii este disponibila atat in format fizic cat si in format digital. O poti descarca direct pe telefonul tau sau pe PC.