Vindecarea copilului interior PDF de Stefanie Stahl

Coperta Carte Vindecarea copilului interior

Vrei sa citesti cartea Vindecarea copilului interior scrisa de celebrul autor Stefanie Stahl? Cartile editurii Litera care fac parte din categoria Self Help > Dezvoltare personala pot fi citite apasa pe butonul de mai jos:

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Rezumat Vindecarea copilului interior scrisa de Stefanie Stahl si publicata de Stefanie Stahl

Ce-ai zice daca ai afla ca, atunci cand doi oameni se cearta, de fapt conflictul nu e declansat de doi adulti cu o constiinta de sine solida, ci de copiii aflati in fiecare dintre ei? Fie ca avem probleme legate de increderea in fortele proprii, ne indoim ca partenerul, seful sau noua cunostinta ne place cu adevarat sau avem adesea dificultati in a relationa, motivul este ca asociem amintiri urate sau chiar traumatice cu perioada copilariei; sau poate ca unii dintre noi au avut o copilarie nefer…

Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul unui reader. Iti recomandam sa downloadezi programul Acrobat Reader de pe site-ul lor oficial. Acceseaza link-ul Download Acrobat Reader si descarca-l pe telefon sau PC. Acest site incurajeaza cumpararea cartilor. Alege sa cumperi cartea Vindecarea copilului interior si nu sa o descarci ilegal. Pretul ei este prea mic ca sa pierzi timpul cautand varianta piratata. Daca totusi vrei sa o citesti in format PDF, o gasesti pe librariile online sau pe librariile iOS sau Android.

Intrebari frecvente

Cine a scris cartea Vindecarea copilului interior?

Cartea Vindecarea copilului interior este scrisa de autorul Stefanie Stahl.

In ce format este disponibila cartea Vindecarea copilului interior?

Cartea Vindecarea copilului interior este disponibila atat in format fizic cat si in format digital. O poti descarca direct pe telefonul tau sau pe PC.