Vicious PDF de L.J.Shen

Coperta Carte Vicious

Vrei sa citesti cartea Vicious scrisa de celebrul autor L.J.Shen? Cartile editurii Epica care fac parte din categoria Fictiune > Young adult pot fi citite apasa pe butonul de mai jos:

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Rezumat Vicious scrisa de L.J.Shen si publicata de L.J.Shen

“EMILIA: Se spune ca dragostea si ura sunt unul si acelasi sentiment, trait doar in imprejurari diferite. E adevarat. Barbatul pe care il vad in visurile mele imi bantuie si cosmarurile. E un avocat stralucit. Un criminal abil. Un mincinos chipes. Amenintare si salvare. Monstru si amant. Cu zece ani in urma, m-a obligat sa plec din oraselul in care locuiam amandoi. Acum, a venit dupa mine la New York si nu se da plecat decat daca ma ia cu el. VICIOUSE: E o artista saraca. Frumoasa…

Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul unui reader. Iti recomandam sa downloadezi programul Acrobat Reader de pe site-ul lor oficial. Acceseaza link-ul Download Acrobat Reader si descarca-l pe telefon sau PC. Acest site incurajeaza cumpararea cartilor. Alege sa cumperi cartea Vicious si nu sa o descarci ilegal. Pretul ei este prea mic ca sa pierzi timpul cautand varianta piratata. Daca totusi vrei sa o citesti in format PDF, o gasesti pe librariile online sau pe librariile iOS sau Android.

Intrebari frecvente

Cine a scris cartea Vicious?

Cartea Vicious este scrisa de autorul L.J.Shen.

In ce format este disponibila cartea Vicious?

Cartea Vicious este disponibila atat in format fizic cat si in format digital. O poti descarca direct pe telefonul tau sau pe PC.