Atomic Habits PDF de James Clear

Coperta Carte Atomic Habits

Vrei sa citesti cartea Atomic Habits scrisa de celebrul autor James Clear? Cartile editurii Lifestyle Publishing care fac parte din categoria Self Help > Dezvoltare personala pot fi citite apasa pe butonul de mai jos:

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Rezumat Atomic Habits scrisa de James Clear si publicata de James Clear

Schimbari mici, rezultate remarcabile “O carte extrem de practica si utila. James Clear extrage informatiile fundamentale despre formarea obiceiurilor, astfel ca tu sa poti realiza mai mult concentrandu-te pe mai putine lucruri.” – Mark Manson, autorul bestsellerului Arta subtila a nepasarii “James Clear a petrecut ani de zile perfectionand arta si studiind stiinta obiceiurilor. Aceasta carte antrenanta si practica este ghidul de care ai nevoie ca sa scapi de depri…

Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul unui reader. Iti recomandam sa downloadezi programul Acrobat Reader de pe site-ul lor oficial. Acceseaza link-ul Download Acrobat Reader si descarca-l pe telefon sau PC. Acest site incurajeaza cumpararea cartilor. Alege sa cumperi cartea Atomic Habits si nu sa o descarci ilegal. Pretul ei este prea mic ca sa pierzi timpul cautand varianta piratata. Daca totusi vrei sa o citesti in format PDF, o gasesti pe librariile online sau pe librariile iOS sau Android.

Intrebari frecvente

Cine a scris cartea Atomic Habits?

Cartea Atomic Habits este scrisa de autorul James Clear.

In ce format este disponibila cartea Atomic Habits?

Cartea Atomic Habits este disponibila atat in format fizic cat si in format digital. O poti descarca direct pe telefonul tau sau pe PC.